Forums updated 6 Jan 2009

Forums updated 6 Jan 2009

Postby MacK » Tue Jan 06, 2009 1:07 pm

Just updated to the latest version again. If you see issues, post them here.
Here's to you, as good as you are, And here's to me, as bad as I am, But as good as you are and as bad as I am, I'm as good as you are, bad as I am.
Image
User avatar
MacK
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1466
Joined: Mon Jun 25, 2007 9:25 am
Location: Atlanta, GA
Human Verification: 8

Re: Forums updated 6 Jan 2009

Postby Majik » Tue Jan 06, 2009 2:00 pm

no issues that I can see.
Majik
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1730
Joined: Fri Aug 03, 2007 3:04 pm

Re: Forums updated 6 Jan 2009

Postby Your Hero Jed » Tue Jan 06, 2009 2:10 pm

I would love to post the issues here, but the issues prevented their posting.
Fresh out of batteries, but we're still making noise.Image
User avatar
Your Hero Jed
Big Cheese
Big Cheese
 
Posts: 850
Joined: Fri Aug 03, 2007 3:04 pm
Location: Florida

Re: Forums updated 6 Jan 2009

Postby MacK » Tue Jan 06, 2009 2:15 pm

LOL - Not sure how to debug that.
Here's to you, as good as you are, And here's to me, as bad as I am, But as good as you are and as bad as I am, I'm as good as you are, bad as I am.
Image
User avatar
MacK
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1466
Joined: Mon Jun 25, 2007 9:25 am
Location: Atlanta, GA
Human Verification: 8

Re: Forums updated 6 Jan 2009

Postby Majik » Tue Jan 06, 2009 2:15 pm

Your Hero Jed wrote:I would love to post the issues here, but the issues prevented their posting.

I would have posted that issue had I known about it!
Majik
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1730
Joined: Fri Aug 03, 2007 3:04 pm


Return to Web & Graphics Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron